Ha szeretne
egy versenyképes szakmát szerezni Magyarország legjobb agrárképző intézményében, akkor keress fel minket! A www.aranykalaszos-gazda.hu képző a 2013-as évben az egyik legeredményesebben végzett intézményei közé tartozik. Az agrárképző már több mint 16 éve működik – így ez már bizonyíték a kellő szakmai tapasztalatra is - és ad lehetőséget a hallgatók számára, hogy versenyképes szakmákat megszerezhessenek. Az órát adó oktatók magasan képzett szakemberek, akik egyben neves képviselői is az agrárszektornak. Minden mezőgazdasággal kapcsolatos újítást illetve változást nyomon követnek napról - napra, így mindig a legfrissebb aktualitásokat kapják meg tőlük a hallgatók.


Alapozó képzés. Van lehetőség egy alapozó képzés elvégzésére is a hallgatóknak a nappali képzés mellett, amely távoktatásban történik. Nyomtatott illetve elektronikus formában kapnak tanulást segítő segédleteket illetve tanagyagokat. Így mindenki a saját tempójában tud haladni a tanulással, saját időbeosztása szerint. Ennek köszönhetően akár munka vagy család mellett is el lehet végezni a tanfolyamot, mivel havonta mindössze 1-2 alkalommal kell személyesen megjelenni az iskolában konzultáción.

Ennek a szakmának a jelentősége folyamatosan nő és egyre többen szeretnék kitanulni illetve ebben a szakmában elhelyezkedni. A szakma nagyon összetett és sok területre kiterjed, így egy igen széles körű tudásra van azoknak szükségük, akik később majd elismert szakemberré szeretnének válni. Elengedhetetlen a szakmán belül a saps, kap, támogatások és különféle pályázatok, valamint a földtörvény kellő ismerete egyaránt. A földtörvénnyel kapcsolatos ismeretekre még azoknak is szükségük van, akik már régóta a gazdálkodás terén tevékenykednek. Ezen kívül konkrét szakmai ismeretekre is szert tehetnek a hallgatók és fontos az is, hogy egy mezőgazdálkodással foglalkozó vállalat működését is nyomon kövessék, hiszen a későbbiekben e részhez is érteniük kell majd.

Tanfolyamnak vannak előfeltételei, igazolni kell a 8. általános iskolai végzettség meglétét, B vagy T kategóriás jogosítvány szükséges illetve egy háziorvos által kiállított alkalmassági igazolás. Ez a képzés jelenleg Budapesten, Kunszentmiklóson illetve Kecskeméten indul, mindegyik helyszínen a legmodernebb technikai felszereltség adott. Ha sikeresen leteszi a záróvizsgát a tanfolyam végén, akkor egy OKJ bizonyítványt fog kapni. Ez a tanfolyam is a megemlített helyszíneken havonta indul teljesen új csoporttal, így lehetősége van bármelyik hónapban csatlakozni hozzánk! Ha felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket és mi mindenben segítséget nyújtunk!